صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

ابلاغ نرخ جدید عوارض آزادراه‌های دولتی

ابلاغ نرخ جدید عوارض آزادراه‌های دولتی رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: نرخ جدید عوارض آزادراه‌های تهران - قم و تهران - ساوه بنا شد، توسط شورای اقتصاد ابلاغ شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۳ - ۰۹ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 29
کد خبر: ۲۶۶۹۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، رضا اکبری رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ضمن اعلام برگزاری نشست مشترک انجمن شرکت‌های راه‌سازی با وزیر راه و شهرسازی اهم مطالب مطرح شده و تصمیمات اخذ شده در این نشست را تشریح کرد و گفت: در این نشست، مشکلات انجمن شرکت‌های راه‌سازی در مورد تأمین مالی پروژه‌ها، مشکلات آنها در تأمین نقدینگی، برخی از مصوباتی که در دو سال اخیر در دولت و سازمان برنامه و بودجه مصوب و مشکلاتی را برای آنها ایجاد کرده بود، مطرح شد.

 

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در خصوص تصمیمات اخذ شده در این نشست با حضور وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: مقرر شد تا مشکلات مطرح شده توسط وزارت راه و شهرسازی به صورت ویژه در دستور کار قرار بگیرد. شورای‌عالی فنی فعال شود تا هم در ارتباط با مصوبات سازمان برنامه و بودجه و هم در خصوص مصوبه سنوات گذشته دولت، اصلاحات لازم انجام شود.

 

اکبری افزود: در خصوص تأمین مالی و نقدینگی پروژه‌ها نیز مقرر شد تا پیگیری لازم از طریق سازمان برنامه و بودجه انجام شود.

 

وی توضیح داد: در این جلسه همچنین در خصوص تعدادی از آزادراه‌های مشارکتی و تأمین مالی آنها بحث شد. این موضوعات شامل تعریض آزادراه سلفچگان - ساوه بود که تصمیم اولیه این جلسه این بود تا این تعریض از محل درآمدهای آزادراه با تعدیل نرخ عوارض انجام شود.

 

به گفته اکبری، در مورد تأمین مالی ساخت آزادراه در حال احداث قم- سلفچگان نیز مقرر شد تا موضوع تأمین مالی از طریق مشارکت سرمایه گذاران مختلف، بانک‌ها و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای انجام شود.

 

وی افزود: در خصوص آزادراه تهران - قم نیز مقرر شد تا در این رابطه کار کارشناسی انجام شود و نرخ جدید عوارض آزادراه‌های تهران - قم و تهران - ساوه قرار است توسط شورای اقتصاد ابلاغ شود. همچنین در زمینه اینکه چه کارهایی در این بزرگراه‌ها باید انجام شود بحث و گفتگو شد.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص کنارگذر آزادراه تبریز - مرند نیز گفت: مقرر شد تا قطعه کنارگذر غربی مرند به عنوان بخشی از آزادراه تبریز - مرند به پیمانکار واگذار شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار